VW: onderhoudsvoordeel voor oudere generaties

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nu komt het merk met de Long Life onderhoudsbeurt, hierbij kunnen eigenaren van de Fox, Lupo, Polo IV, Golf IV en V, Bora, New Beetle, Passat (B5) en vorige generatie Sharan hun auto tegen een vast laag tarief een onderhoudsbeurt geven bij de dealer.

Prijzen beginnen bij 239 euro voor de Fox, Lupo en Polo. Voor de compacte middenklassers geldt een tarief van 249 euro en voor de Passat en Sharan van 289 euro. Daarbij is gratis pechhulp in binnen- en buitenland, en een waardebon voor een gratis apk inbegrepen.

Volgens Volkswagen hoeft een auto in het Long Life-programma maar een keer per twee jaar of ieder 30 duizend kilometer een beurt. Onder de werkzaamheden valt controle van alle belangrijke onderdelen, vervanging van olie/oliefilter en het bijvullen van vloeistoffen. Op de onderdelen en werkzaamheden wordt twee jaar garantie gegeven.