Inshared geeft 50% korting op banden

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Bandenbundel omvat een verzekering tegen schade en lekrijden, maar ook korting op de aanschaf van nieuwe winter- en zomerbanden en het wisselen en de opslag daarvan. Op banden van Meteor krijgen consumenten met de bundel 50% korting, op die van Dunlop, Good Year en Uniroyal 25%. Voor een bandenwissel betalen ze bij de aangesloten bedrijven €60 en een seizoen opslag in een bandenhotel kost €25.

Niet onbegrensd
Consumenten betalen voor de verzekering €1,20 per maand. Ze krijgen dan toegang tot het bandenloket van Inshared en kunnen daar kiezen of ze van de overige diensten gebruik willen maken. “Hiermee beperken we de rompslomp rond het gebruik van winterbanden en bundelen het geheel in één gunstig geprijsd pakket,” zegt woordvoerder Felix Tennigloo van Inshared. Volgens hem waren er een dag na de start, maar nog voor het begin van de reclamecampagne, al 200 banden verkocht. Hoewel de voorraad natuurlijk niet onbegrensd is, is er volgens Tenniglo “een substantiële hoeveelheid” winterbanden gereserveerd voor automobilisten die voor de Bandenbundel kiezen. Over wie de banden levert en hoeveel het er exact zijn, doen de samenwerkende partijen geen mededeling.

Netwerken
“Wij verwachten een stroom nieuwe klanten en extra werk voor onze vestigingen door de inspecties en de bandenwisselingen in herfst en voorjaar”, zegt marketing manager Marcel Kwakkel van AD Benelux. “ Inshared is immers een nationale verzekeraar die landelijk campagne gaat voeren.”
Bij het landelijk dekkende Bandenbundelnetwerk is ook een zestigtal ABS Schadeherstelbedrijven aangesloten. Cees Klaassen, directeur zakelijke relaties: “Het is goed dat de verzekeraars regelmatig kijken naar wat hun netwerken voor extra business kunnen genereren en het verheugt mij dat Inshared ABS erbij betrokken heeft. Zo kun je samen de klanten naar je toetrekken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.