Nieuwe remblokken van Honeywell

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Bendix-blokken zijn zeer stil en veroorzaken nauwelijks trillingen zonder aan hardheid en stabiliteit in te boeten, zegt de fabrikant. Dat is gelukt door de ontwikkeling van nieuwe materialen en de toepassing van geluiddempende vulplaatjes en speciaal gevormde afschuiningen voor de gehele serie. De blokken worden bovendien in een nieuwe verpakking geleverd die corrosie, vervuiling en beschadiging tegengaat. De nieuwe serie is direct leverbaar. In de loop van 2012 worden alle rem-gerelateerde producten opgewaardeerd, laat Honeywell weten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.