Tyres in Stock fuseert met TyreMike

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het nieuwe bedrijf krijgt de identiteit van Tyres in Stock. De fusie moet leiden tot een breder assortiment, een snellere orderverwerking met tracking & tracing en betaling via automatische incasso, zegt directeur Siem Klapwijk vanuit zijn kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Volgens hem ligt de kracht van Tyres in Stock bovenal het brede productaanbod en de grote voorraden, terwijl TyreMike sterk is op het gebied van slimme software.

“Wij rapen de kruimels op die de grote jongens laten liggen,” aldus Klapwijk. “Onze afnemers zijn zeer divers, van heel kleine bandenbedrijven tot de grootste grossiers. Het gaat in de meeste gevallen niet zozeer om grote partijen, want we zijn niet de goedkoopste. Onze kracht ligt in de grote beschikbaarheid. Tyres in Stock kan putten uit een voorraad van 20 miljoen banden.” Die voorraden liggen voor 80% bij diverse bedrijven in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Als de samenvoeging een feit is en alles naar behoren werkt, wil Klapwijk zijn concept ook buiten Nederland introduceren: “Om te beginnen in Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tyres in Stock fuseert met TyreMike | Automotive Online

Tyres in Stock fuseert met TyreMike

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het nieuwe bedrijf krijgt de identiteit van Tyres in Stock. De fusie moet leiden tot een breder assortiment, een snellere orderverwerking met tracking & tracing en betaling via automatische incasso, zegt directeur Siem Klapwijk vanuit zijn kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Volgens hem ligt de kracht van Tyres in Stock bovenal het brede productaanbod en de grote voorraden, terwijl TyreMike sterk is op het gebied van slimme software.

“Wij rapen de kruimels op die de grote jongens laten liggen,” aldus Klapwijk. “Onze afnemers zijn zeer divers, van heel kleine bandenbedrijven tot de grootste grossiers. Het gaat in de meeste gevallen niet zozeer om grote partijen, want we zijn niet de goedkoopste. Onze kracht ligt in de grote beschikbaarheid. Tyres in Stock kan putten uit een voorraad van 20 miljoen banden.” Die voorraden liggen voor 80% bij diverse bedrijven in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Als de samenvoeging een feit is en alles naar behoren werkt, wil Klapwijk zijn concept ook buiten Nederland introduceren: “Om te beginnen in Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.