Kamps volgt Suurenbroek op bij Explora

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rupro is de overkoepelende holdingmaatschappij, waar behalve Explora onder meer ook Rema Tiptop, Brekupa en, na de overname eerder dit jaar, Amtech onder vallen. De maatschappij maakt onderdeel uit van het Duitse concern Stahlgruber.

Identiteiten
Suurenbroek was sinds 2003 directeur van Explora. Bij Rupro wordt hij verantwoordelijk voor key accounts en nieuwe markten. De directeuren van de verschillende werkmaatschappijen blijven rechtstreeks rapporteren aan directeur Bernard de Graaf van Rupro Beheer.

“We hanteren een sterke identiteitenstrategie voor de werkmaatschappijen, maar we merken dat het met name voor de grotere accounts wenselijk is dat ze één aanspreekpunt hebben”, licht De Graaf de beslissing om binnen de holding een nieuwe functie in het leven te roepen toe. “Verder gaat de nieuwe commercieel directeur zich bezighouden met het uitvoeren van strategische marktanalyses.”

Bart Kamps trad in 1996 bij Explora in dienst als vertegenwoordiger en groeide in de daaropvolgende jaren door tot salesmanager. “Met zijn achtergrond en na een gedegen inwerkperiode is hij voor ons de ideale nieuwe directeur van Explora. Bart zal zich voornamelijk gaan richten op het verder uitbouwen van de Explora-identiteit”, aldus De Graaf.

De oude functie van Kamps wordt niet opnieuw ingevuld. “We gaan dat in eerste instantie intern oplossen door dingen anders te organiseren. Ik zal ook deels zelf nog dingen doen. Het is dus zeker ook een efficiencyslag die we hiermee willen maken”, aldus Kamps tegenover het vakblad voor de aftermarket Autokompas._____________________________________________________

Feliciteer Bas Suurenbroek en Bart Kamps met een bloemetje.

Kamps volgt Suurenbroek op bij Explora | Automotive Online

Kamps volgt Suurenbroek op bij Explora

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rupro is de overkoepelende holdingmaatschappij, waar behalve Explora onder meer ook Rema Tiptop, Brekupa en, na de overname eerder dit jaar, Amtech onder vallen. De maatschappij maakt onderdeel uit van het Duitse concern Stahlgruber.

Identiteiten
Suurenbroek was sinds 2003 directeur van Explora. Bij Rupro wordt hij verantwoordelijk voor key accounts en nieuwe markten. De directeuren van de verschillende werkmaatschappijen blijven rechtstreeks rapporteren aan directeur Bernard de Graaf van Rupro Beheer.

“We hanteren een sterke identiteitenstrategie voor de werkmaatschappijen, maar we merken dat het met name voor de grotere accounts wenselijk is dat ze één aanspreekpunt hebben”, licht De Graaf de beslissing om binnen de holding een nieuwe functie in het leven te roepen toe. “Verder gaat de nieuwe commercieel directeur zich bezighouden met het uitvoeren van strategische marktanalyses.”

Bart Kamps trad in 1996 bij Explora in dienst als vertegenwoordiger en groeide in de daaropvolgende jaren door tot salesmanager. “Met zijn achtergrond en na een gedegen inwerkperiode is hij voor ons de ideale nieuwe directeur van Explora. Bart zal zich voornamelijk gaan richten op het verder uitbouwen van de Explora-identiteit”, aldus De Graaf.

De oude functie van Kamps wordt niet opnieuw ingevuld. “We gaan dat in eerste instantie intern oplossen door dingen anders te organiseren. Ik zal ook deels zelf nog dingen doen. Het is dus zeker ook een efficiencyslag die we hiermee willen maken”, aldus Kamps tegenover het vakblad voor de aftermarket Autokompas._____________________________________________________

Feliciteer Bas Suurenbroek en Bart Kamps met een bloemetje.