Rupro: Amtech blijft zelfstandig opereren (video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rupro, onderdeel van de Duitse gigant Stahlgruber, denkt wel synergievoordelen te kunnen behalen door de overname. In Nederland voert Rupro onder meer het beheer van equipmentleveranciers Explora, Rema Tiptop en Brekupa. “Ook hebben we meer slagkracht richting de grossiersmarkt”, stelt De Graaf.

Volgens De Graaf is het nog te vroeg om al heel concreet groeiplannen te communiceren. “Maar met airco denken we nog veel groei te kunnen behalen. Maar dat betekent dat je veel meer contact met de grossier moet kunnen leggen”, aldus Brouwer. “En door de overname krijgen we de mogelijkheid om onze commerciële kracht te vergroten.”

Bekijk het interview met Frans Brouwer en Bernard de Graaf hieronder. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rupro: Amtech blijft zelfstandig opereren (video) | Automotive Online

Rupro: Amtech blijft zelfstandig opereren (video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rupro, onderdeel van de Duitse gigant Stahlgruber, denkt wel synergievoordelen te kunnen behalen door de overname. In Nederland voert Rupro onder meer het beheer van equipmentleveranciers Explora, Rema Tiptop en Brekupa. “Ook hebben we meer slagkracht richting de grossiersmarkt”, stelt De Graaf.

Volgens De Graaf is het nog te vroeg om al heel concreet groeiplannen te communiceren. “Maar met airco denken we nog veel groei te kunnen behalen. Maar dat betekent dat je veel meer contact met de grossier moet kunnen leggen”, aldus Brouwer. “En door de overname krijgen we de mogelijkheid om onze commerciële kracht te vergroten.”

Bekijk het interview met Frans Brouwer en Bernard de Graaf hieronder. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.