ADN en ADB verder als AD Benelux

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lokale mensen
Autodistribution Benelux B.V. is distributeur in de Benelux van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotive markt. De producten worden verkocht en geleverd door een netwerk van AD Grossiers. De centrale vestiging zit in Oosterhout. “De organisatie wordt centraal aangestuurd vanuit Nederland”, licht Kromhout desgevraagd toe. “Wel hebben we in Kortenberg in België een sales en marketingkantoor. Om de lokale markt goed te kunnen bedienen werken we van daaruit met lokale mensen.”

AD Benelux is eigendom van de Nederlandse AD grossiers. Binnenkort krijgen volgens Kromhout ook de Belgische grossiers in het netwerk de gelegenheid om aandeelhouder te worden van het bedrijf.

ADN en ADB verder als AD Benelux | Automotive Online

ADN en ADB verder als AD Benelux

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lokale mensen
Autodistribution Benelux B.V. is distributeur in de Benelux van auto-onderdelen, equipment en gereedschappen voor de automotive markt. De producten worden verkocht en geleverd door een netwerk van AD Grossiers. De centrale vestiging zit in Oosterhout. “De organisatie wordt centraal aangestuurd vanuit Nederland”, licht Kromhout desgevraagd toe. “Wel hebben we in Kortenberg in België een sales en marketingkantoor. Om de lokale markt goed te kunnen bedienen werken we van daaruit met lokale mensen.”

AD Benelux is eigendom van de Nederlandse AD grossiers. Binnenkort krijgen volgens Kromhout ook de Belgische grossiers in het netwerk de gelegenheid om aandeelhouder te worden van het bedrijf.