Doyen en Kavo breiden samenwerking uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit betekent dat het aantal Kavo-productlijnen dat Doyen voert, wordt uitgebreid van 3 naar 11, zegt marketingmanager Patrick Diepenhorst van Doyen Nederland. De uitbreiding gaat niet ten koste van andere leveranciers, zegt hij. “Er zullen ongetwijfeld een paar overlappingen zijn. In die gevallen is Kavo wel onze preferred supplier. We doen waar mogelijk zaken met één partij, dat is het meest efficiënt.”

Zowel Kavo als Doyen verwachten met de samenwerking beter te kunnen inspelen op de grote vraag naar Aziatische auto’s – en de daarmee gepaard gaande stijgende vraag naar Aziatische onderdelen. “Vooral in Nederland zijn deze onderdelen lucratief. In België verwachten we ook een stijging. Frankrijk blijft moeilijk, omdat daar de Franse merken uiteraard de boventoon blijven voeren”, aldus Diepenhorst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Doyen en Kavo breiden samenwerking uit | Automotive Online

Doyen en Kavo breiden samenwerking uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit betekent dat het aantal Kavo-productlijnen dat Doyen voert, wordt uitgebreid van 3 naar 11, zegt marketingmanager Patrick Diepenhorst van Doyen Nederland. De uitbreiding gaat niet ten koste van andere leveranciers, zegt hij. “Er zullen ongetwijfeld een paar overlappingen zijn. In die gevallen is Kavo wel onze preferred supplier. We doen waar mogelijk zaken met één partij, dat is het meest efficiënt.”

Zowel Kavo als Doyen verwachten met de samenwerking beter te kunnen inspelen op de grote vraag naar Aziatische auto’s – en de daarmee gepaard gaande stijgende vraag naar Aziatische onderdelen. “Vooral in Nederland zijn deze onderdelen lucratief. In België verwachten we ook een stijging. Frankrijk blijft moeilijk, omdat daar de Franse merken uiteraard de boventoon blijven voeren”, aldus Diepenhorst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.