Samenwerking Gomes en Stokvis

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wij zochten een aanvulling op onze one-stop strategie, terwijl Stokvis haar marktpositie versterkt.” Beide partijen behouden hun eigen naam.
Gomes heeft vier vestigingen en is dealer van Mercedes-Benz en Mitsubishi Fuso-bedrijfswagens. Vanuit de vestiging in Purmerend is het ook dealer voor Mercedes-Benz personenwagens. Stokvis Techniek is een onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, hydrauliek, transportkoelingen en bandenservice. Gomes opent in het pand van Stokvis op Schiphol een vijfde vestiging. Daar gaat het naast Mercedes en Mitsubishi ook het bedrijfswagenmerk Maxus verkopen van fabrikant Leyland Daf Vans (LDV), dat inmiddels met GAZ een Russische eigenaar heeft.
“Voor ons betekent deze samenwerking dat onze relaties knelpunten als de Coentunnel en Zeeburgertunnel kunnen mijden. Ook de werkzaamheden van Stokvis zijn een aanvulling op de one-stop-shopping formule. De klant kan op één adres terecht kan voor reparatie en onderhoud aan bedrijfswagens maar ook voor ombouw van bedrijfswagens”, aldus Keijer. “Andersom krijgt Stokvis ons netwerk tot zijn beschikking, waardoor het tot een optimale werkplaatsvulling kan komen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.