Veam neemt deel activiteiten Lasaulec over

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bedrijfspanden maken geen deel uit van de overname. Veam zal daarom drie nieuwe locaties openen in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Lasaulec blijft vanuit de bestaande vestigingen zijn industriële activiteiten uitoefenen.

Veenstra stopte afgelopen september als commercieel directeur van Lasaulec om voor zichzelf te beginnen. Nadat in november Kroymans aangaf met de automotive activiteiten van Lasaulec te willen stoppen, nam Sator contact op met Veenstra met de vraag of hij dit op zich wilde nemen. Veenstra: "Ik heb er even over na moeten denken, maar werd al snel erg enthousiast." Aangezien alle automotive activiteiten bij Lasaulec weggaan, maakt dit geen inbreuk op het concurrentiebeding dat Veenstra bij zijn vertrek tekende. "Alles ging in goed overleg."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Veam neemt deel activiteiten Lasaulec over | Automotive Online

Veam neemt deel activiteiten Lasaulec over

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bedrijfspanden maken geen deel uit van de overname. Veam zal daarom drie nieuwe locaties openen in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Lasaulec blijft vanuit de bestaande vestigingen zijn industriële activiteiten uitoefenen.

Veenstra stopte afgelopen september als commercieel directeur van Lasaulec om voor zichzelf te beginnen. Nadat in november Kroymans aangaf met de automotive activiteiten van Lasaulec te willen stoppen, nam Sator contact op met Veenstra met de vraag of hij dit op zich wilde nemen. Veenstra: "Ik heb er even over na moeten denken, maar werd al snel erg enthousiast." Aangezien alle automotive activiteiten bij Lasaulec weggaan, maakt dit geen inbreuk op het concurrentiebeding dat Veenstra bij zijn vertrek tekende. "Alles ging in goed overleg."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.