Autodata trekt zich terug uit Autoscout24

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autodata is meer dan zeven jaar aandeelhouder van Autoscout24. Sterker nog, Autodata heeft de website in 1996 zelfopgericht, toen heette de site nog AutoOnline.nl. In 2000 werd AutoOnline een zelfstandige onderneming, waarin Autodata Nederland, RDC Datacentrum en het Finse Grey-Hen aandeelhouder waren. Later dat jaar nam de Duitse website Autoscout24 een belang in de site en in 2005 werd de naam van de site definitief veranderd in Autoscout24.nl.
Wil Brouwer en Patrice van der Heiden, de oprichters van Autodata Nederland, zijn na elkaar allebei directeur geweest van de occasionsite. Van der Heiden nam begin dit jaar afscheid van Autoscout24 omdat hij zich niet kon verenigen met het gevoerde beleid. Nu heeft Autodata dus definitief afscheid genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autodata trekt zich terug uit Autoscout24 | Automotive Online

Autodata trekt zich terug uit Autoscout24

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autodata is meer dan zeven jaar aandeelhouder van Autoscout24. Sterker nog, Autodata heeft de website in 1996 zelfopgericht, toen heette de site nog AutoOnline.nl. In 2000 werd AutoOnline een zelfstandige onderneming, waarin Autodata Nederland, RDC Datacentrum en het Finse Grey-Hen aandeelhouder waren. Later dat jaar nam de Duitse website Autoscout24 een belang in de site en in 2005 werd de naam van de site definitief veranderd in Autoscout24.nl.
Wil Brouwer en Patrice van der Heiden, de oprichters van Autodata Nederland, zijn na elkaar allebei directeur geweest van de occasionsite. Van der Heiden nam begin dit jaar afscheid van Autoscout24 omdat hij zich niet kon verenigen met het gevoerde beleid. Nu heeft Autodata dus definitief afscheid genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.