Havam lanceert Ikwilonderdelen.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Eenvoudig zoeken, simpel bestellen, snel in huis’: met deze belofte wil de site zich onderscheiden van concurrenten. Havam-directeur Raymond Vael: “Klanten kunnen 24 uur per dag en zeven dagen in de week bestellen via internet. Als je ’s ochtends je bestelling plaats, gaat het vaak diezelfde middag de deur nog uit.”
De site werkt via het open onderdelenplatform Partsbase. “Ikwilonderdelen is vrij toegankelijk; je hoeft dus geen pakket met een grossier af te sluiten, zoals bij sommige andere leveranciers wel moet”, zegt Vael.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Havam lanceert Ikwilonderdelen.nl | Automotive Online

Havam lanceert Ikwilonderdelen.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Eenvoudig zoeken, simpel bestellen, snel in huis’: met deze belofte wil de site zich onderscheiden van concurrenten. Havam-directeur Raymond Vael: “Klanten kunnen 24 uur per dag en zeven dagen in de week bestellen via internet. Als je ’s ochtends je bestelling plaats, gaat het vaak diezelfde middag de deur nog uit.”
De site werkt via het open onderdelenplatform Partsbase. “Ikwilonderdelen is vrij toegankelijk; je hoeft dus geen pakket met een grossier af te sluiten, zoals bij sommige andere leveranciers wel moet”, zegt Vael.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.