Sator gaat Bosch distribueren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Mans Verstijnen, divisiedirecteur Bosch Automotive Aftermarket, komt Bosch met deze samenwerking tegemoet aan de vraag van garages om meerdere leveringen per dag. “Sator staat garant voor een grote voorraad en een snelle levering”, aldus Verstijnen. Sator-directeur Adriaan Roggeveen verwacht dat de samenwerking het marktaandeel van Bosch aanzienlijk zal vergroten. In juni van dit jaar ging Bosch al eenzelfde samenwerkingsverband aan met Doyen Auto en Motor Parts; tot die tijd waren de Bosch-onderdelen alleen bij het Global Distribution Center van Bosch in Karlsruhe te bestellen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.