Gomes opent occasionvestiging in Alkmaar

Gomes • De dealergroep heeft nu twaalf vestigingen in Noord-Holland en Utrecht.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
V.l.n.r. Stephan Korn (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified bedrijfswagens), Giovanni Smidt (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified personenwagens), Luuk Smit (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified bedrijfswagens) en Henk Brijde (Vestigingsmanager Gomes Alkmaar Koraalstraat). (Foto: Gomes).

Mercedes-Benz-dealer Gomes Noord-Holland heeft op 9 maart 2024 een tweede vestiging in Alkmaar aan de Koraalstraat geopend. Op bedrijventerrein Boekelermeer biedt Gomes een groot deel van het Mercedes-occasionaanbod aan, zo meldt de dealergroep in een persbericht.

Gomes richt in de nieuwe vestiging volledig op de verkoop van premium-occasions. Een groot deel van deze auto’s vallen onder het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. De voertuigen die Gomes aanbiedt, zijn maximaal zes jaar oud en hebben een kilometerstand tot 150 duizend kilometer.

Directeur Personen- en Bedrijfswagens Marco Reijnders is verheugd met de komst van een extra vestiging: “De vraag naar kwalitatief goede occasions is en blijft groot. Het grote aantal personen- en bedrijfswagens, minimaal 120, op één locatie is uniek in Nederland.”

Ook stipt Reijnders aan dat Gomes drie jaar garantie ontvangt op een Mercedes-Benz Certified occasion.

90-jarig bestaan

Het pand aan de Koraalstraat 4 is voor Gomes Noord-Holland de tweede vestiging in Alkmaar en brengt het totaal aantal vestigingen in Noord-Holland en Utrecht op twaalf. Gomes viert dit jaar het 90-jarig bestaan.

“Het openen van deze occasionvestiging bewijst dat wij altijd kritisch kijken hoe we de klant nog beter kunnen bedienen”, zegt algemeen directeur Peter Gomes. “We zijn er trots op dat we in dit jubileumjaar weer een mooie, nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis kunnen bijschrijven.”

Gomes startte in september met het leveren van het Chinese merk Voyah.

Directeur Peter Gomes was te gast in de 15e aflevering van Mobtalk. Beluister hieronder de Podcast (of in uw favoriete podcast-speler).

Doet de widget het niet? Klik hier voor de rechtstreekse Spotify link.

Bekijk ook de YouTube-video van de podcast.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Gomes opent occasionvestiging in Alkmaar | Automotive Online

Gomes opent occasionvestiging in Alkmaar

Gomes • De dealergroep heeft nu twaalf vestigingen in Noord-Holland en Utrecht.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
V.l.n.r. Stephan Korn (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified bedrijfswagens), Giovanni Smidt (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified personenwagens), Luuk Smit (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified bedrijfswagens) en Henk Brijde (Vestigingsmanager Gomes Alkmaar Koraalstraat). (Foto: Gomes).

Mercedes-Benz-dealer Gomes Noord-Holland heeft op 9 maart 2024 een tweede vestiging in Alkmaar aan de Koraalstraat geopend. Op bedrijventerrein Boekelermeer biedt Gomes een groot deel van het Mercedes-occasionaanbod aan, zo meldt de dealergroep in een persbericht.

Gomes richt in de nieuwe vestiging volledig op de verkoop van premium-occasions. Een groot deel van deze auto’s vallen onder het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. De voertuigen die Gomes aanbiedt, zijn maximaal zes jaar oud en hebben een kilometerstand tot 150 duizend kilometer.

Directeur Personen- en Bedrijfswagens Marco Reijnders is verheugd met de komst van een extra vestiging: “De vraag naar kwalitatief goede occasions is en blijft groot. Het grote aantal personen- en bedrijfswagens, minimaal 120, op één locatie is uniek in Nederland.”

Ook stipt Reijnders aan dat Gomes drie jaar garantie ontvangt op een Mercedes-Benz Certified occasion.

90-jarig bestaan

Het pand aan de Koraalstraat 4 is voor Gomes Noord-Holland de tweede vestiging in Alkmaar en brengt het totaal aantal vestigingen in Noord-Holland en Utrecht op twaalf. Gomes viert dit jaar het 90-jarig bestaan.

“Het openen van deze occasionvestiging bewijst dat wij altijd kritisch kijken hoe we de klant nog beter kunnen bedienen”, zegt algemeen directeur Peter Gomes. “We zijn er trots op dat we in dit jubileumjaar weer een mooie, nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis kunnen bijschrijven.”

Gomes startte in september met het leveren van het Chinese merk Voyah.

Directeur Peter Gomes was te gast in de 15e aflevering van Mobtalk. Beluister hieronder de Podcast (of in uw favoriete podcast-speler).

Doet de widget het niet? Klik hier voor de rechtstreekse Spotify link.

Bekijk ook de YouTube-video van de podcast.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.