Eikelenboom en Gaasbeek volgen Vierveijzer op bij Leaseplan

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Dirk Gaasbeek en Robert Jan Eikelenboom.

Eikelenboom wordt commercieel directeur corporate accounts, Gaasbeek voor het mkb- en private leasesegment. Beide directieleden waren al in dienst bij Leaseplan in een commerciële functie. Met hun nieuwe aanstelling treden zij ook toe tot het management team.

Vorige week werd al bekend dat Patrick Vierveijzer naar Leaseplan Duitsland is vertrokken. In dat bericht werd ook het vertrek van cfo Annelies Bouma aangekondigd. Haar functie wordt niet vervangen, maar opgevangen door de financial managers van Leaseplan Nederland. 

Nieuw management team

Het nieuwe management team van Leaseplan Nederland staat onder leiding van Erik Henstra, die eind 2016 Berno Kleinherenbrink als managing director is opgevolgd. Zijn nieuwe positie is eind december goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

In zijn vorige functie was Henstra director services & operations. Die functie is nu komen te vervallen en de bijbehorende taken worden opgepakt door het directe management.

Reacties

  • Margriet Van Laar Verbruggen

    Gefeliciteerd heren en heel veel succes in jullie nieuwe rol

Eikelenboom en Gaasbeek volgen Vierveijzer op bij Leaseplan | Automotive Online

Eikelenboom en Gaasbeek volgen Vierveijzer op bij Leaseplan

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Dirk Gaasbeek en Robert Jan Eikelenboom.

Eikelenboom wordt commercieel directeur corporate accounts, Gaasbeek voor het mkb- en private leasesegment. Beide directieleden waren al in dienst bij Leaseplan in een commerciële functie. Met hun nieuwe aanstelling treden zij ook toe tot het management team.

Vorige week werd al bekend dat Patrick Vierveijzer naar Leaseplan Duitsland is vertrokken. In dat bericht werd ook het vertrek van cfo Annelies Bouma aangekondigd. Haar functie wordt niet vervangen, maar opgevangen door de financial managers van Leaseplan Nederland. 

Nieuw management team

Het nieuwe management team van Leaseplan Nederland staat onder leiding van Erik Henstra, die eind 2016 Berno Kleinherenbrink als managing director is opgevolgd. Zijn nieuwe positie is eind december goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

In zijn vorige functie was Henstra director services & operations. Die functie is nu komen te vervallen en de bijbehorende taken worden opgepakt door het directe management.

Reacties

  • Margriet Van Laar Verbruggen

    Gefeliciteerd heren en heel veel succes in jullie nieuwe rol