Nu ook online: de Oliebollenspecial van AM

Oliebollenspecial • De 55 interviews uit de AM Oliebollenspecial zijn nu ook online te lezen.
Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De interviews verschenen eerder in het gedrukte magazine, dat eind december verscheen. Op verzoek van veel AM-lezers is ervoor gekozen om de uitgave ook digitaal beschikbaar te maken. We wensen iedereen veel leesplezier.

Nu ook online: de Oliebollenspecial van AM | Automotive Online

Nu ook online: de Oliebollenspecial van AM

Oliebollenspecial • De 55 interviews uit de AM Oliebollenspecial zijn nu ook online te lezen.
Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De interviews verschenen eerder in het gedrukte magazine, dat eind december verscheen. Op verzoek van veel AM-lezers is ervoor gekozen om de uitgave ook digitaal beschikbaar te maken. We wensen iedereen veel leesplezier.