Financieel autonieuws positief maar mét waarschuwingen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Financieel autonieuws positief maar mét waarschuwingen
Der zukünftige Vorstandsvorsitzende der Daimler AG, Ola Källenius, derzeit noch als Vorstandsmitglied verantwortlich für Konzernforschung und Mercedes-Benz Cars Entwicklung, stellte unter der Überschrift „Ambition 2039“ bei einer Presseveranstaltung die Ziele der ganzheitlichen, nachhaltigen Unternehmensstrategie Mercedes-Benz Cars vor. The future Chairman of the Board of Management of Daimler AG, Ola Källenius, who is currently still responsible for Group Research & Mercedes-Benz Cars Development as a member of the Board of Management at Daimler AG, presented the targets of a holistic, sustainable corporate strategy for the car division under the heading “Ambition2039”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Financieel autonieuws positief maar mét waarschuwingen | Automotive Online

Financieel autonieuws positief maar mét waarschuwingen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Financieel autonieuws positief maar mét waarschuwingen
Der zukünftige Vorstandsvorsitzende der Daimler AG, Ola Källenius, derzeit noch als Vorstandsmitglied verantwortlich für Konzernforschung und Mercedes-Benz Cars Entwicklung, stellte unter der Überschrift „Ambition 2039“ bei einer Presseveranstaltung die Ziele der ganzheitlichen, nachhaltigen Unternehmensstrategie Mercedes-Benz Cars vor. The future Chairman of the Board of Management of Daimler AG, Ola Källenius, who is currently still responsible for Group Research & Mercedes-Benz Cars Development as a member of the Board of Management at Daimler AG, presented the targets of a holistic, sustainable corporate strategy for the car division under the heading “Ambition2039”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.