RAI: ‘Import gebruikte auto’s bedreigt klimaatambities Kabinet’

Steven Don Steven Don
Column Clem Dickmann: klimaattafel, autobranche houdt zich gedeisd

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ralph

    Bpm is Europees niet eens toegestaan, Nederland betaalt na mijn weten gewoon een boete om dat te omzeilen. Maar het brengt meer op als de boete kost dus Nederland doet zijn eigen, maar iedereen is tegen en ze vinden gek als iedereen iets gaat zoeken om het te vermijden. Daarom zijn mensen uit het buitenland goedkoper hier uit met hun auto als in hun eigen land. Overheid hou op met de Nederlanders te belazeren en koeienneren, er zijn genoeg andere dingen op te lossen.

RAI: ‘Import gebruikte auto’s bedreigt klimaatambities Kabinet’ | Automotive Online

RAI: ‘Import gebruikte auto’s bedreigt klimaatambities Kabinet’

Martijn Roede Martijn Roede
Column Clem Dickmann: klimaattafel, autobranche houdt zich gedeisd

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ralph

    Bpm is Europees niet eens toegestaan, Nederland betaalt na mijn weten gewoon een boete om dat te omzeilen. Maar het brengt meer op als de boete kost dus Nederland doet zijn eigen, maar iedereen is tegen en ze vinden gek als iedereen iets gaat zoeken om het te vermijden. Daarom zijn mensen uit het buitenland goedkoper hier uit met hun auto als in hun eigen land. Overheid hou op met de Nederlanders te belazeren en koeienneren, er zijn genoeg andere dingen op te lossen.