René Beukers treedt toe tot bestuur Autotech Alliantie

Schade • Het bestuur bestaat naast René Beukers uit Rolph van Markus (Markus Autoschade) en Harry Bekkers (Bekkers Autoschade).
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Autotech Alliantie).

René Beukers, manager schadenetwerk bij Louwman, treedt toe tot het bestuur van Autotech Alliantie. Dat meldt Autotech Alliantie in een persbericht. “Ik kijk er naar uit om samen met het bestuur van Autotech Alliantie te werken aan een veilige en duurzame autoschadewereld”, zegt Beukers.

Het bestuur bestaat naast René Beukers uit Rolph van Markus (Markus Autoschade) en Harry Bekkers (Bekkers Autoschade). Volgens Hans Musters, voorzitter van Autotech Alliantie versterkt Beukers het bestuur door een “schat aan kennis en ervaring” gezien de “voorlopersrol” van Louwman als importeur van BYD.

Het opleiden van jong talent, verduurzamen van activiteiten en de opkomst van AI: de autoschadebranche kijkt volop naar de toekomst, zo werd duidelijk tijdens het Automotive Schadeseminar 2023. In Utrecht werd 7 september, onder leiding van AM-columnist Johan Schoonhoven, gesproken over de uitdagingen waar de branche nu en in de komende jaren mee te maken krijgt. 

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

René Beukers treedt toe tot bestuur Autotech Alliantie | Automotive Online

René Beukers treedt toe tot bestuur Autotech Alliantie

Schade • Het bestuur bestaat naast René Beukers uit Rolph van Markus (Markus Autoschade) en Harry Bekkers (Bekkers Autoschade).
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Autotech Alliantie).

René Beukers, manager schadenetwerk bij Louwman, treedt toe tot het bestuur van Autotech Alliantie. Dat meldt Autotech Alliantie in een persbericht. “Ik kijk er naar uit om samen met het bestuur van Autotech Alliantie te werken aan een veilige en duurzame autoschadewereld”, zegt Beukers.

Het bestuur bestaat naast René Beukers uit Rolph van Markus (Markus Autoschade) en Harry Bekkers (Bekkers Autoschade). Volgens Hans Musters, voorzitter van Autotech Alliantie versterkt Beukers het bestuur door een “schat aan kennis en ervaring” gezien de “voorlopersrol” van Louwman als importeur van BYD.

Het opleiden van jong talent, verduurzamen van activiteiten en de opkomst van AI: de autoschadebranche kijkt volop naar de toekomst, zo werd duidelijk tijdens het Automotive Schadeseminar 2023. In Utrecht werd 7 september, onder leiding van AM-columnist Johan Schoonhoven, gesproken over de uitdagingen waar de branche nu en in de komende jaren mee te maken krijgt. 

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.