De Been Automaterialen kiest voor API van Doyen

Steven Don Steven Don

De Been Automaterialen zit in Ammerzoden, Velddriel en Waalwijk. Het bedrijf bestaat ruim twintig jaar. In 1994 opende Kees de Been zijn eerste vestiging in Velddriel.  Waalwijk en Ammerzoden volgden in de jaren daarna.

"Doyen Auto is altijd mijn tweede leverancier geweest" aldus oprichter-eigenaar Kees de Been. "Ik ken de mogelijkheden en de mensen van Doyen Auto dus goed en ik ben ervan overtuigd dat met de huidige marktontwikkelingen dit de juiste stap voor mijn bedrijf is. Het API netwerk, de Requal productlijn en het bijbehorende garageconcept bieden mij nieuwe kansen om klanten en prospects iets onderscheidends te bieden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
De Been Automaterialen kiest voor API van Doyen | Automotive Online

De Been Automaterialen kiest voor API van Doyen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.