AutoTrack partner van autotalkshow RTL Autovisie

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Robert-Jan de Bree

    Afgelopen week de eerste aflevering gezien. Helaas weer van een bedenkelijk niveau. Totaal geen diepgang en een laag informatiegehalte. Het enige item dat het aanzien waard was, was de bijdrage van Maarten van Rossem. Op één of andere manier krijgen we in NL geen fatsoenlijk autoprogramma voor TV van de grond.

AutoTrack partner van autotalkshow RTL Autovisie | Automotive Online

AutoTrack partner van autotalkshow RTL Autovisie

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Robert-Jan de Bree

    Afgelopen week de eerste aflevering gezien. Helaas weer van een bedenkelijk niveau. Totaal geen diepgang en een laag informatiegehalte. Het enige item dat het aanzien waard was, was de bijdrage van Maarten van Rossem. Op één of andere manier krijgen we in NL geen fatsoenlijk autoprogramma voor TV van de grond.