Nieuwe poll AM over beloning VW-topman Winterkorn

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Niels Wullems

    Ik heb geen mening over deze stelling. Waarom niet? Omdat ik geen idee heb in welke mate dhr. Winterkorn invloed heeft gehad op de positieve resultaten van VW. Misschien is het juist door zijn visie, richting en doorzettingsvermogen dat VW goede cijfers boekt. Wie zijn wij dan om zijn beloning te bekritiseren? Als VW nu failliet zou zijn was het een heel ander verhaal.

  • Jim

    Wat iemand voor werkzaamheden verrichten om 17.5miljoen te verdienen? In een tijd waar iedereen de broekriem moet aanhalen waar banen op de tocht staan en de voedselbank z’n spulletjes niet kan aanslepen.Iemand met een hoge positie en veel verantwoordelijkheid mag best boven modaal verdienen maar waar ligt de grens?? Normaal gesproken kunnen deze top bestuurders met hun ruime salaris al leven als een god in frankrijk.