BCA Autoveiling Barneveld heeft tekort aan auto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Martijn

  Dat de conversie omhoog gaat is perfect, de terugloop van aanbod komt volgens mij puur door het oprekken van de leasetermijnen door de leasemaatschappijen.

  Feit blijft dat BCA 12% minder doorstroom heeft dan vorig jaar, dus ook minder inkomsten – en dat is dan weer het effect voor BCA van de huidige economie. Ieder dus z’n nadeel op dit moment.

  Wel mooi gebracht – tegenvallend nieuws brengen als een positieve ontwikkeling.

  Ontwikkeling van de prijsindex is wel mooi want daar hebben dealers, leasemaatschappijen en fleetownders rake klappen gehad vorig jaar.

  BCA gaat het in 2010 druk krijgen – normale terugkeer van leasevloot plus de doorgetrokken contracten van 2009, zal weer effect op prijsindex hebben.

 • John

  Nee, Martijn, niet twaalf en vijftien procent MINDER, maar twaalf en vijftien procent MEER.

 • Willem J. Wessel

  Zou het ¨te kort¨ aan auto,s misschien kunnen komen door het toegenomen aantal veiling site,s?

 • Menno

  Willem, volgens mij zijn er juist 12% MEER auto’s verkocht zoals in dit artikel al gezegd wordt en, volgens mij, verkoopt de BCA ook online en dus niet alleen maar fysiek in Barneveld in de veilinghal.

  M.a.w. volgens mij wordt er bij de BCA meer verkocht, maar is het aanbod van gebruikte auto’s veel lager
  (er wordt minder nieuw verkocht, lease contracten worden verlengd… etc.)

 • Henk

  De autoinkoop site voor autobedrijven http://www.dealerdirect.nl meld wel een flinke stijging, dit zijn alleen auto’s van particulieren.