Acceptatie elektrisch autorijden gaat lang duren

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ron Visser

    Het is duidelijk dat de acceptatie van electrische auto’s in Nederland via de portemoinee zal gaan, het schijnt een ieder nog niet duidelijk te zijn dat autorijden op fossiele brandstoffen de komende jaren een enorme prijs stijging te wachten staat in alle mogelijke vormen waaronder Co2 tax, Fijstof tax, KM heffingen en de alweer stijgende brandstofprijzen om er een paar te noemen. Binnen zeer korte tijd zullen wij de balans opmaken en zien hoe snel Electrisch rijden geaccepteerd gaat worden.