Lathouwers nieuwe Opel-dealer Tilburg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het wordt geen doorstart, benadrukt Van de Ven. "We nemen niets over. We beginnen echt blanco." Deze week gaat Lathouwers ex-Vullings medewerkers benaderen voor functies in het nieuwe bedrijf. "We zijn met name op zoek naar aftersales-mensen." Lathouwers betrekt in Tilburg het pand waar voorheen – het gedeeltelijk failliete – Auto Braat gevestigd was.

In Waalwijk opent Lathouwers voorlopig geen vestiging. "In eerste instantie gaan we deze regio vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Tilburg bedienen." Bij Lathouwers gaven ze eind vorig jaar nog aan dit jaar niet uit te willen breiden. "Dat was ook niet het plan. Maar dit is een ideale situatie omdat we zonder ballast beginnen." Waarschijnlijk krijgt de Tilburgse-vestiging de naam Lathouwers, maar een definitief besluit hierover is nog niet genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.