Autodealer gaat autodelen

Steven Don Steven Don
autodelen we go

“Als autobedrijf moet je met je tijd meegaan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bedrijven en organisaties in het algemeen. Waarom zou je bijvoorbeeld als grotere woningbouwvereniging geen autodelen aanbieden aan leden van je VvE’s? Of wat let een regionale bank van enige omvang om met tien of vijftien auto’s voor haar klanten de duurzame filosofie van het autodelen te verspreiden?”, 

Van Leeuwen maakt voor het autodelen gebruik van de diensten en producten van autodeelplatform WeGo. Hierbij worden de komende tijd naar schatting 120-130 auto’s klaargemaakt als deelauto. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld via hun servicekosten een vaste fee betalen voor de beschikbaarheid van de auto’s en een fee na gebruik. Dit wordt bijgehouden via de bijbehorende software en app. De auto’s zelf worden geopend en gestart via de mobiele telefoon van de gebruikers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Autodealer gaat autodelen | Automotive Online

Autodealer gaat autodelen

Steven Don Steven Don
autodelen we go

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.