Eric Prent nieuwe directeur Autotaalglas Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eric Prent wordt de nieuwe directeur van Autotaalglas Nederland. (Foto: Autotaalglas)

Autotaalglas Nederland maakt vandaag bekend dat per 1 juni Eric Prent is aangesteld als algemeen directeur, zo meldt de ruitherstelketen vandaag. Hij volgt Peter Gabriëls op, die deze functie sinds 2020 op interim basis vervulde.

Prent gaat leidinggeven aan de franchiseformule en deze verder versterken. Prent werd begin vorig jaar benoemd tot algemeen directeur van Glasgarage, totdat medio 2021 bekend werd dat die keten ermee zou stoppen vanwege vanwege oplopend verlies en een dalend aantal franchisenemers. Behalve bij Glasgarage heeft Prent ook gewerkt bij banden- en onderhoudsketen Profile.

Autotaalglas telt zo’n 50 vestigingen in ons land en is onderdeel van Belron, waar ook Carglass onder valt en Glasgarage deel van uitmaakte.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Reacties

  • Jasper Steffens

    Van harte gefeliciteerd Eric. Van het ene zeer gewaardeerde lid van het ThunderMinds clubhuis naar het andere meer dan gewaardeerde lid. Fijn dat wij dat mochten faciliteren. Maak er een succes van!

Eric Prent nieuwe directeur Autotaalglas Nederland | Automotive Online

Eric Prent nieuwe directeur Autotaalglas Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eric Prent wordt de nieuwe directeur van Autotaalglas Nederland. (Foto: Autotaalglas)

Autotaalglas Nederland maakt vandaag bekend dat per 1 juni Eric Prent is aangesteld als algemeen directeur, zo meldt de ruitherstelketen vandaag. Hij volgt Peter Gabriëls op, die deze functie sinds 2020 op interim basis vervulde.

Prent gaat leidinggeven aan de franchiseformule en deze verder versterken. Prent werd begin vorig jaar benoemd tot algemeen directeur van Glasgarage, totdat medio 2021 bekend werd dat die keten ermee zou stoppen vanwege vanwege oplopend verlies en een dalend aantal franchisenemers. Behalve bij Glasgarage heeft Prent ook gewerkt bij banden- en onderhoudsketen Profile.

Autotaalglas telt zo’n 50 vestigingen in ons land en is onderdeel van Belron, waar ook Carglass onder valt en Glasgarage deel van uitmaakte.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Reacties

  • Jasper Steffens

    Van harte gefeliciteerd Eric. Van het ene zeer gewaardeerde lid van het ThunderMinds clubhuis naar het andere meer dan gewaardeerde lid. Fijn dat wij dat mochten faciliteren. Maak er een succes van!