TTI opent bandenwebwinkel voor consumenten

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wat ons onderscheidt van andere online aanbieders van banden is dat de consument alleen de banden kan laten monteren bij een van de aangesloten Vaco-leden. Dit is volgens ons een garantie van de beste kwaliteit”, zegt Jurriaan van Dam, accountmanager Benelux bij TTI Tire Trading International. “Om dezelfde reden bieden we ook alleen de bandenmerken aan van een bewezen kwaliteit. We voeren bewust geen banden uit het (lage) budgetsegment.”

De klant kan direct online een afspraak inplannen bij een montagepunt in zijn of haar regio. De banden worden direct bij de geselecteerde Vaco-specialist afgeleverd. “Wij leveren de banden nooit aan huis”, aldus Van Dam.

Om de juiste autoband te vinden, kan de consument zoeken op maat en seizoen. De klant krijgt ook advies over mogelijke opties om de keuze te vereenvoudigen. De webshop kan ook gebruikt worden op een tablet en een smartphone. 

TTI startte in januari met daglevering van zijn asssortiment. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.