Kuipers Bandenservice koopt Bandenservice Numansdorp

Jeroen Vos Jeroen Vos
Peter Kuipers tekent de verkoopovereenkomst met Leo de Ruiter van Bandenservice Numansdorp. (Bandenservice Numansdorp)

Peter Kuipers van Kuipers Bandenservice heeft Bandenservice Numansdorp gekocht. Vanaf 1 januari gaat het bandenbedrijf over naar de nieuwe eigenaar. Dat maakt Leo de Ruiter (58) bekend aan Automotive.

De 3 werknemers van het bedrijf blijven voor het bandenbedrijf werken. Door de overname heeft Kuipers nu twee ondernemingen. De naam van het overgenomen bedrijf, Bandenservice Numansdorp, blijft behouden. 

De Ruiter heeft zowel zijn bedrijf als het onroerend goed verkocht aan Kuipers. De ondernemer uit Zuid-Holland richtte Bandenservice Numansdorp op in 2007. Dertien jaar later is het tijd om het rustiger aan te gaan doen, zo vertelt hij. “Een zaak leiden vergt veel energie. Ik ben nog lang niet klaar met werken, maar wil me liever wat meer op de achtergrond houden. In 2021 ga ik rustig kijken wat ik ga doen. Wat dat is weet ik nog niet, maar het zal zeker met de automotive-branche te maken hebben. Daar weet ik na 40 jaar wel het een en ander van.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Kuipers Bandenservice koopt Bandenservice Numansdorp | Automotive Online

Kuipers Bandenservice koopt Bandenservice Numansdorp

Jeroen Vos Jeroen Vos
Peter Kuipers tekent de verkoopovereenkomst met Leo de Ruiter van Bandenservice Numansdorp. (Bandenservice Numansdorp)

Peter Kuipers van Kuipers Bandenservice heeft Bandenservice Numansdorp gekocht. Vanaf 1 januari gaat het bandenbedrijf over naar de nieuwe eigenaar. Dat maakt Leo de Ruiter (58) bekend aan Automotive.

De 3 werknemers van het bedrijf blijven voor het bandenbedrijf werken. Door de overname heeft Kuipers nu twee ondernemingen. De naam van het overgenomen bedrijf, Bandenservice Numansdorp, blijft behouden. 

De Ruiter heeft zowel zijn bedrijf als het onroerend goed verkocht aan Kuipers. De ondernemer uit Zuid-Holland richtte Bandenservice Numansdorp op in 2007. Dertien jaar later is het tijd om het rustiger aan te gaan doen, zo vertelt hij. “Een zaak leiden vergt veel energie. Ik ben nog lang niet klaar met werken, maar wil me liever wat meer op de achtergrond houden. In 2021 ga ik rustig kijken wat ik ga doen. Wat dat is weet ik nog niet, maar het zal zeker met de automotive-branche te maken hebben. Daar weet ik na 40 jaar wel het een en ander van.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.