Rupes introduceert nieuw luchtzuiveringstoestel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Nieuw luchtzuiveringstoestel van Rupes. (Foto: Rupes)

Rupes, leverancier van onder andere schuur en polijstmachines, heeft de Niveus NV 100 Air Purifier op de markt gebracht, een installatie waarmee snel een gezonde werkomgeving kan worden gecreëerd. Dat meldt Rupes in een persbericht.

De stofafzuiging van dit toestel  verzamelt vervuilde lucht met aanwezige virussen zoals Covid-19, fijnstof, bacteriën en allergenen uit de lucht die door middel van UV-C licht automatisch worden gedood. De installatie werkt op 230 Volt en heeft een filtratiegraad van 99,99 procent, aldus Rupes. Door het formaat (41 bij 80 cm) past het toestel makkelijk in diverse ruimtes, volgens de leverancier.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Rupes introduceert nieuw luchtzuiveringstoestel | Automotive Online

Rupes introduceert nieuw luchtzuiveringstoestel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Nieuw luchtzuiveringstoestel van Rupes. (Foto: Rupes)

Rupes, leverancier van onder andere schuur en polijstmachines, heeft de Niveus NV 100 Air Purifier op de markt gebracht, een installatie waarmee snel een gezonde werkomgeving kan worden gecreëerd. Dat meldt Rupes in een persbericht.

De stofafzuiging van dit toestel  verzamelt vervuilde lucht met aanwezige virussen zoals Covid-19, fijnstof, bacteriën en allergenen uit de lucht die door middel van UV-C licht automatisch worden gedood. De installatie werkt op 230 Volt en heeft een filtratiegraad van 99,99 procent, aldus Rupes. Door het formaat (41 bij 80 cm) past het toestel makkelijk in diverse ruimtes, volgens de leverancier.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.