Bosch domineert innovatieprijzen Equip Auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

De winnaars van alle acht categorieën werden deze week bekend gemaakt. De prijsuitreiking volgt op 17 oktober, de openingsdag van de Equip Auto in Parijs.

In totaal waren er dit jaar prijzen in acht verschillende categorieën te vergeven. Bosch wist er drie te winnen. In de categorie vloeistoffen en verzorgingsmiddelen met zijn nieuwe ENV4 en ENV6 universele longlife remvloeistoffen. In de categorie bandenservice-apparatuur met de nieuwe TTM 2104 en TTM 2204 profieldieptemeters en tenslotte maakte het Bosch Connected Repair werkplaatsoftwarepakket indruk op de jury in de categorie service voor professionals. 

Hella kreeg een prijs voor zijn digitale led-koplampen in de categorie onderdelen. Het systeem wordt onder meer door Mercedes-Benz toegepast in de nieuwe E-klasse. Verder scoorde Autodistribution France met zijn eigen aftermarket systeem om oudere auto’s connected te maken. 

Equipmentfabrikant Mixplast is de winnaar in de categorie equipment voor schadeherstellers en carrosseriebedrijven met zijn Star Finish anti-static gun. Een apparaat om zoals de naam al zegt: statische elektriciteit op te heffen. 

De borstelloze Easy jet wasrobot van Heurtaux krijgt goud in de categorie carwash. De DPF-reinigingsinstallatie Techni Fab van Sport System wint in de categorie werkplaatinrichting. 

Equip Auto wordt van van 17 tot en met 21 oktober gehouden in Parijs. Deelnemers aan de beurs konden producten aanmelden voor de ‘Grands Prix Internationaux de l’Innovation Automobile’. In totaal kwamen er 115 aanmeldingen binnen. De jury bestaat uit 60 vakbladjournalisten uit vijftien verschillende landen en selecteerde de producten. Nederland is dit jaar goed vertegenwoordigd in Parijs. Zo staan er onder meer twee verschillende Holland Paviljoens.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bosch domineert innovatieprijzen Equip Auto | Automotive Online

Bosch domineert innovatieprijzen Equip Auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

De winnaars van alle acht categorieën werden deze week bekend gemaakt. De prijsuitreiking volgt op 17 oktober, de openingsdag van de Equip Auto in Parijs.

In totaal waren er dit jaar prijzen in acht verschillende categorieën te vergeven. Bosch wist er drie te winnen. In de categorie vloeistoffen en verzorgingsmiddelen met zijn nieuwe ENV4 en ENV6 universele longlife remvloeistoffen. In de categorie bandenservice-apparatuur met de nieuwe TTM 2104 en TTM 2204 profieldieptemeters en tenslotte maakte het Bosch Connected Repair werkplaatsoftwarepakket indruk op de jury in de categorie service voor professionals. 

Hella kreeg een prijs voor zijn digitale led-koplampen in de categorie onderdelen. Het systeem wordt onder meer door Mercedes-Benz toegepast in de nieuwe E-klasse. Verder scoorde Autodistribution France met zijn eigen aftermarket systeem om oudere auto’s connected te maken. 

Equipmentfabrikant Mixplast is de winnaar in de categorie equipment voor schadeherstellers en carrosseriebedrijven met zijn Star Finish anti-static gun. Een apparaat om zoals de naam al zegt: statische elektriciteit op te heffen. 

De borstelloze Easy jet wasrobot van Heurtaux krijgt goud in de categorie carwash. De DPF-reinigingsinstallatie Techni Fab van Sport System wint in de categorie werkplaatinrichting. 

Equip Auto wordt van van 17 tot en met 21 oktober gehouden in Parijs. Deelnemers aan de beurs konden producten aanmelden voor de ‘Grands Prix Internationaux de l’Innovation Automobile’. In totaal kwamen er 115 aanmeldingen binnen. De jury bestaat uit 60 vakbladjournalisten uit vijftien verschillende landen en selecteerde de producten. Nederland is dit jaar goed vertegenwoordigd in Parijs. Zo staan er onder meer twee verschillende Holland Paviljoens.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.