Dealerholding Wiegerinck breidt uit met Profile

Redactie Redactie

Profile wordt een extra activiteit van de Wiegerinck-vestigingen, naast de huidige activiteiten, zoals het Suzuki-dealerschap, Chevrolet-service en de verkoop van brommobielen, meldt eigenaar Bart Wiegerinck.

“Door onze aansluiting willen we profiteren van de grootschalige inkoop en de goede garanties van Profile. Maar de Profile-formule heeft ook tactische voordelen. Dealers in kleine plaatsen hebben het lastig. Met Profile krijgen we betere toegang tot de leasemarkt.”

Lees meer op Automotive Management.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dealerholding Wiegerinck breidt uit met Profile | Automotive Online

Dealerholding Wiegerinck breidt uit met Profile

Redactie Redactie

Profile wordt een extra activiteit van de Wiegerinck-vestigingen, naast de huidige activiteiten, zoals het Suzuki-dealerschap, Chevrolet-service en de verkoop van brommobielen, meldt eigenaar Bart Wiegerinck.

“Door onze aansluiting willen we profiteren van de grootschalige inkoop en de goede garanties van Profile. Maar de Profile-formule heeft ook tactische voordelen. Dealers in kleine plaatsen hebben het lastig. Met Profile krijgen we betere toegang tot de leasemarkt.”

Lees meer op Automotive Management.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.