S&H Tyres haalt 9.400 euro op met Noordkaap Challenge

Redactie Redactie

In totaal deden er 53 teams mee met de Noordkaap Challenge, een evenement waarbij de deelnemers met hun eigen auto in dertien dagen op en neer rijden naar de Noordkaap in Noorwegen en daarbij zoveel mogelijk geld inzamelen door sponsoren te strikken. Dit jaar zamelden zij bij elkaar 186.831 euro in voor het Rode Kruis. Het bedrag werd afgelopen maandag overhandigd in het Glazen Huis in Breda. 

De jaarlijkse inzamelingsactie van radiozender 3FM staat jaar in het teken van kindersterfte door longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900 duizend jonge kinderen aan een longontsteking door gebrek aan medicijnen en kennis van de ziekte. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.