Bovag: laat hefbruggen tijdig keuren

Veiligheid • Het bedrijf doet een oproep vanwege wijzigingen in het keurlandschap.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Bovag)

Bovag herinnert garagebedrijven er aan de hefbruggen op tijd te laten keuren. Een periodieke keuring van die hefbruggen is verplicht. Dit doen zij met het oog op de veiligheid van monteurs en keurmeesters. Volgens het bedrijf kunnen de keuringen uitgevoerd worden bij verschillende instanties.

“Onderhoud is belangrijk. Dat geldt óók voor het materieel waarmee we dagelijks werken. Sommige gereedschappen, zoals hefbruggen, moet u verplicht laten keuren. Wij herinneren garagebedrijven hieraan, omdat er wat wijzigingen zijn geweest in het keuringslandschap”, aldus Bovag in een bericht op zijn website.

Door de wijzingen vermoedt het bedrijf dat garages geen herinneringen hebben ontvangen voor een periodieke check. Het bedrijf roept daarom garages op om na te gaan wanneer hefbruggen voor het laatst een beurt hebben gehad, en om een afspraak te maken.

Bovag: laat hefbruggen tijdig keuren | Automotive Online

Bovag: laat hefbruggen tijdig keuren

Veiligheid • Het bedrijf doet een oproep vanwege wijzigingen in het keurlandschap.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Bovag)

Bovag herinnert garagebedrijven er aan de hefbruggen op tijd te laten keuren. Een periodieke keuring van die hefbruggen is verplicht. Dit doen zij met het oog op de veiligheid van monteurs en keurmeesters. Volgens het bedrijf kunnen de keuringen uitgevoerd worden bij verschillende instanties.

“Onderhoud is belangrijk. Dat geldt óók voor het materieel waarmee we dagelijks werken. Sommige gereedschappen, zoals hefbruggen, moet u verplicht laten keuren. Wij herinneren garagebedrijven hieraan, omdat er wat wijzigingen zijn geweest in het keuringslandschap”, aldus Bovag in een bericht op zijn website.

Door de wijzingen vermoedt het bedrijf dat garages geen herinneringen hebben ontvangen voor een periodieke check. Het bedrijf roept daarom garages op om na te gaan wanneer hefbruggen voor het laatst een beurt hebben gehad, en om een afspraak te maken.