ZF komt met nieuwe producten voor reparatie van remmen

Remmen • In de eerste plaats gaat het om een nieuwe kopervrije versie van de TRW Electric Blue remblokken die speciaal zijn ontworpen voor elektrische auto’s.
Redactie Redactie
(foto: ZF)

ZF Aftermarket heeft drie nieuwe of gereviseerde TRW producten gelanceerd voor het repareren van remmen. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

In de eerste plaats gaat het om een nieuwe kopervrije versie van de TRW Electric Blue remblokken die speciaal zijn ontworpen voor elektrische auto’s. Daarnaast is er onder meer een nieuw ontworpen remleiding.

De remmen van BEV’s stellen speciale eisen aan de remblokken, benadrukt ZF Aftermarket. ‘Die moeten zo geruisloos mogelijk werken, weinig slijtage vertonen en ook volledig moeten blijven presteren zelfs als het voertuig geruime tijd niet is gebruikt. Aan die eisen wordt voldaan door de TRW Electric Blue remblokken sinds die in 2018 op de markt zijn gebracht’.

ZF produceerde recent de 50 miljoenste autocamera.

Meer lezen over ZF remmen

ZF komt met nieuwe producten voor reparatie van remmen | Automotive Online

ZF komt met nieuwe producten voor reparatie van remmen

Remmen • In de eerste plaats gaat het om een nieuwe kopervrije versie van de TRW Electric Blue remblokken die speciaal zijn ontworpen voor elektrische auto’s.
Redactie Redactie
(foto: ZF)

ZF Aftermarket heeft drie nieuwe of gereviseerde TRW producten gelanceerd voor het repareren van remmen. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

In de eerste plaats gaat het om een nieuwe kopervrije versie van de TRW Electric Blue remblokken die speciaal zijn ontworpen voor elektrische auto’s. Daarnaast is er onder meer een nieuw ontworpen remleiding.

De remmen van BEV’s stellen speciale eisen aan de remblokken, benadrukt ZF Aftermarket. ‘Die moeten zo geruisloos mogelijk werken, weinig slijtage vertonen en ook volledig moeten blijven presteren zelfs als het voertuig geruime tijd niet is gebruikt. Aan die eisen wordt voldaan door de TRW Electric Blue remblokken sinds die in 2018 op de markt zijn gebracht’.

ZF produceerde recent de 50 miljoenste autocamera.

Meer lezen over ZF remmen