Ticketverkoop voor Automechanika Birmingham gestart

Automechanika • De komende editie van de Britse beurs wordt de eerste sinds 2019. Een groot aantal bedrijven heeft zich volgens de organisatie als exposant gemeld.
Redactie Redactie
(foto: Messe Frankfurt)

Automechanika Birmingham heeft de bezoekersregistratie opengesteld. Professionals in de aftermarket kunnen gratis tickets aanvragen voor de beurs die van 6 tot 8 juni wordt gehouden in Birmingham. In september vond de Automechanika plaats in Frankfurt volgens een nieuw format.

De komende editie van de Britse beurs wordt de eerste sinds 2019. Een groot aantal bedrijven heeft zich volgens de organisatie als exposant gemeld, waaronder Bosch, Brembo, Castrol, Delphi, Hella, Liqui Moly en ZF Aftermarket. Op het programma staat verder een reeks technische seminars en workshops over onder meer apk, diagnosesystemen en ADAS. Speciale aandacht gaat uit naar het opleiden en trainen van deskundigen op het gebied van onderhoud van elektrische voertuigen.

Bezoekers kunnen deelnemen aan bijna 200 uur gratis trainingen en technische instructies, laten de organisatoren weten. Automechanika Birmingham wordt georganiseerd door dezelfde organisatie als van het gelijknamige evenement in Frankfurt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Automechanika Birmingham

Ticketverkoop voor Automechanika Birmingham gestart | Automotive Online

Ticketverkoop voor Automechanika Birmingham gestart

Automechanika • De komende editie van de Britse beurs wordt de eerste sinds 2019. Een groot aantal bedrijven heeft zich volgens de organisatie als exposant gemeld.
Redactie Redactie
(foto: Messe Frankfurt)

Automechanika Birmingham heeft de bezoekersregistratie opengesteld. Professionals in de aftermarket kunnen gratis tickets aanvragen voor de beurs die van 6 tot 8 juni wordt gehouden in Birmingham. In september vond de Automechanika plaats in Frankfurt volgens een nieuw format.

De komende editie van de Britse beurs wordt de eerste sinds 2019. Een groot aantal bedrijven heeft zich volgens de organisatie als exposant gemeld, waaronder Bosch, Brembo, Castrol, Delphi, Hella, Liqui Moly en ZF Aftermarket. Op het programma staat verder een reeks technische seminars en workshops over onder meer apk, diagnosesystemen en ADAS. Speciale aandacht gaat uit naar het opleiden en trainen van deskundigen op het gebied van onderhoud van elektrische voertuigen.

Bezoekers kunnen deelnemen aan bijna 200 uur gratis trainingen en technische instructies, laten de organisatoren weten. Automechanika Birmingham wordt georganiseerd door dezelfde organisatie als van het gelijknamige evenement in Frankfurt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Automechanika Birmingham