Vier nieuwe deelnemers voor Vakgarage

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vakgarage krijgt er vier nieuwe leden bij. (Foto: Vakgarage)

Garageformule Vakgarage meldt vandaag dat er per 1 november vier nieuwe deelnemers zijn bijgekomen. Harry van Egten (Beilen), Leithon (Leiderdorp), Luiten (Leidschendam) en Wesselink (Deventer) zijn de vier nieuwelingen die zich hebben aangesloten.

“Vakgarage is een professionele organisatie en biedt een compleet aanbod aan diensten en mogelijkheden”, aldus Bert Doldersum, mede-eigenaar van Harry van Egten in Beilen. “Wij waren op zoek naar een universele garageformule, mede omdat Stellantis groep alle contracten per 31 mei van dit jaar heeft opgezegd met deadline 31 mei 2023. Wij zijn Opel erkend reparateur en zijn gezien de ontwikkelingen binnen de dealerorganisatie, op zoek gegaan naar een garageformule. We willen ons meer profileren als een universeel garagebedrijf en aansluiting bij een concept is daarbij essentieel.”

Eerder dit jaar sloten zich ook al drie andere nieuwe deelnemers aan.

Vakgarage viert dit jaar zijn dertigjarig bestaan en is de op één na grootste garageformule in ons land, met 340 vestigingen, na Bosch Car Service. Eerder meldde Vishal Durgaram, voorzitter van Vakgarage, dat groeien geen doel is op zich, maar dat uitbreiding op een aantal witte plekken, waaronder Deventer, zeker welkom is. Kijk hier naar de meest recente uitgave van het Automotive garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Vier nieuwe deelnemers voor Vakgarage | Automotive Online

Vier nieuwe deelnemers voor Vakgarage

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vakgarage krijgt er vier nieuwe leden bij. (Foto: Vakgarage)

Garageformule Vakgarage meldt vandaag dat er per 1 november vier nieuwe deelnemers zijn bijgekomen. Harry van Egten (Beilen), Leithon (Leiderdorp), Luiten (Leidschendam) en Wesselink (Deventer) zijn de vier nieuwelingen die zich hebben aangesloten.

“Vakgarage is een professionele organisatie en biedt een compleet aanbod aan diensten en mogelijkheden”, aldus Bert Doldersum, mede-eigenaar van Harry van Egten in Beilen. “Wij waren op zoek naar een universele garageformule, mede omdat Stellantis groep alle contracten per 31 mei van dit jaar heeft opgezegd met deadline 31 mei 2023. Wij zijn Opel erkend reparateur en zijn gezien de ontwikkelingen binnen de dealerorganisatie, op zoek gegaan naar een garageformule. We willen ons meer profileren als een universeel garagebedrijf en aansluiting bij een concept is daarbij essentieel.”

Eerder dit jaar sloten zich ook al drie andere nieuwe deelnemers aan.

Vakgarage viert dit jaar zijn dertigjarig bestaan en is de op één na grootste garageformule in ons land, met 340 vestigingen, na Bosch Car Service. Eerder meldde Vishal Durgaram, voorzitter van Vakgarage, dat groeien geen doel is op zich, maar dat uitbreiding op een aantal witte plekken, waaronder Deventer, zeker welkom is. Kijk hier naar de meest recente uitgave van het Automotive garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.