Autobedrijf van het Jaar verkiezing: Van Eendenburg gaat voor twee

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

 

Dit jaar zijn vier van de halvefinalisten zijn gevestigd in Gelderland en drie in Zuid-Holland. Onder hen ook de winnaar van de allereerste editie van de verkiezing in 2007. 

 • Autobedrijf Tjeerdsma, Nieuw-Weerdinge (Drenthe, aanmoedigingsprijs 2015)
 • Autobedrijf Pals & Van Tilburg, Marknesse (Flevoland)
 • Docars, Oosteind (Noord-Brabant)
 • Garage Fredriks, Doetinchem (Gelderland)
 • De Witte Garage, Elst (Gelderland)
 • Autobedrijf Van der Sluys, Ooij (Gelderland)
 • Autobedrijf Geert Stevering, Ulft (Gelderland)
 • Autobedrijf Neleman, Nieuwerkerk a/d IJssel (Zuid-Holland)
 • Service Only, Dordrecht (Zuid-Holland)
 • Garage Van Eendenburg, Brielle (Zuid-Holland, winnaar 2007)

Alle 3.300 bij Bovag aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt. Via de websites van de deelnemers kan het publiek stemmen. In de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is voor kans op de titel.

De halvefinalisten krijgen binnenkort bezoek van W&D Consultants dat de ondernemers aan de hand van een checklist in kaart brengt. Daarna selecteert een vakjury onder voorzitterschap van Ferry Smith (ANWB) drie finalisten. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 3 oktober tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Autobedrijf De Baaij uit Nijmegen de titel.

halvefinalisten abvhj 2017 2018

Op de foto: Staand v.l.n.r.: De Witte Garage, Autobedrijf Pals & Van Tilburg, Garage van Eendenburg, Autobedrijf Neleman, Service Only, Autobedrijf Tjeerdsma, Autobedrijf Geert Stevering;  Gehurkt v.l.n.r.: Garage Fredriks, Docars, Autobedrijf van der Sluys

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Autobedrijf van het Jaar verkiezing: Van Eendenburg gaat voor twee | Automotive Online

Autobedrijf van het Jaar verkiezing: Van Eendenburg gaat voor twee

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

 

Dit jaar zijn vier van de halvefinalisten zijn gevestigd in Gelderland en drie in Zuid-Holland. Onder hen ook de winnaar van de allereerste editie van de verkiezing in 2007. 

 • Autobedrijf Tjeerdsma, Nieuw-Weerdinge (Drenthe, aanmoedigingsprijs 2015)
 • Autobedrijf Pals & Van Tilburg, Marknesse (Flevoland)
 • Docars, Oosteind (Noord-Brabant)
 • Garage Fredriks, Doetinchem (Gelderland)
 • De Witte Garage, Elst (Gelderland)
 • Autobedrijf Van der Sluys, Ooij (Gelderland)
 • Autobedrijf Geert Stevering, Ulft (Gelderland)
 • Autobedrijf Neleman, Nieuwerkerk a/d IJssel (Zuid-Holland)
 • Service Only, Dordrecht (Zuid-Holland)
 • Garage Van Eendenburg, Brielle (Zuid-Holland, winnaar 2007)

Alle 3.300 bij Bovag aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt. Via de websites van de deelnemers kan het publiek stemmen. In de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is voor kans op de titel.

De halvefinalisten krijgen binnenkort bezoek van W&D Consultants dat de ondernemers aan de hand van een checklist in kaart brengt. Daarna selecteert een vakjury onder voorzitterschap van Ferry Smith (ANWB) drie finalisten. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 3 oktober tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Autobedrijf De Baaij uit Nijmegen de titel.

halvefinalisten abvhj 2017 2018

Op de foto: Staand v.l.n.r.: De Witte Garage, Autobedrijf Pals & Van Tilburg, Garage van Eendenburg, Autobedrijf Neleman, Service Only, Autobedrijf Tjeerdsma, Autobedrijf Geert Stevering;  Gehurkt v.l.n.r.: Garage Fredriks, Docars, Autobedrijf van der Sluys

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.