Creusen Cars koopt Leijenaar’s Auto Centrale

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij koopt het pand van Leijenaar`s. In het pand komt Creusen Cars, het bedrijf van zijn zoon Christian te zitten. Eerder dit jaar stopte Egid Creusen als Fiat-dealer in Heerlen nadat hij zijn pand kon verkopen aan BMW-dealer Keram. In het oude pand was ook Creusen Cars gevestigd.

Na het overlijden van Piet Leijenaar, eigenaar van Leijenaar`s Auto Centrale, kwam de verkoop in een stroomversnelling. “Ik ken de familie Leijenaar al lange tijd. Er was geen opvolger om het bedrijf voor te zetten. En zo zijn we uiteindelijk bij elkaar uitgekomen”, aldus Egid Creusen.

Medio december heropent Creusen het pand. “In de afgelopen periode is Christian gewoon doorgegaan met zijn activiteiten. Maar het is goed om nu weer een mooi bedrijfspand te hebben.” Vooralsnog richt Creusen zich op de verkoop van occasions. “Er is wel ruimte voor een commerciële werkplaats, maar dat is nu nog niet aan de orde.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Creusen Cars koopt Leijenaar’s Auto Centrale | Automotive Online

Creusen Cars koopt Leijenaar’s Auto Centrale

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij koopt het pand van Leijenaar`s. In het pand komt Creusen Cars, het bedrijf van zijn zoon Christian te zitten. Eerder dit jaar stopte Egid Creusen als Fiat-dealer in Heerlen nadat hij zijn pand kon verkopen aan BMW-dealer Keram. In het oude pand was ook Creusen Cars gevestigd.

Na het overlijden van Piet Leijenaar, eigenaar van Leijenaar`s Auto Centrale, kwam de verkoop in een stroomversnelling. “Ik ken de familie Leijenaar al lange tijd. Er was geen opvolger om het bedrijf voor te zetten. En zo zijn we uiteindelijk bij elkaar uitgekomen”, aldus Egid Creusen.

Medio december heropent Creusen het pand. “In de afgelopen periode is Christian gewoon doorgegaan met zijn activiteiten. Maar het is goed om nu weer een mooi bedrijfspand te hebben.” Vooralsnog richt Creusen zich op de verkoop van occasions. “Er is wel ruimte voor een commerciële werkplaats, maar dat is nu nog niet aan de orde.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.