Max-Repair en Fleet Repair fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Raymond Dubbeldam, directeur Fleet Repair,"Door bundeling van kennis ontstaat een bredere basis voor hoogwaardig herstel," (Foto: Marie-Susanne Assié-Poot)

Max-Repair en Fleet Repair gaan fuseren, zo melden beide bedrijven vandaag. De nieuwe combinatie gaat door onder de naam Fleet Repair, aangestuurd door Armand van Haasteren.

“Dankzij de schaalvergroting kunnen we transportbedrijven beter van dienst zijn en efficiënter samenwerken met leasemaatschappijen en verzekeraars”, aldus Paul Haverkamp, directeur van Max-Repair, die de opdracht had om de organisatie gereed te maken voor de toekomst. Haverkamp blijft tot eind dit jaar betrokken en gaat daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging .

Door de fusie ontstaat het grootste landelijk dekkend netwerk in ons land met expertise op het gebied van schade aan trucks, bestelwagens, trailers en landbouwvoertuigen, aldus het persbericht. De nieuwe combinatie telt in totaal 40 vestigingen, 16 van Fleet Repair en 24 van Max-Repair.

“Door het bundelen van onze gezamenlijke kennis en expertise ontstaat er een nog bredere basis voor hoogwaardig schadeherstel aan technologisch steeds complexere bedrijfsvoertuigen”, aldus Raymond Dubbeldam, directeur van Fleet Repair. Dubbeldam is actief op tal van terreinen met zijn bedrijf: van schadeherstel tot carrosserie, het op maat maken van bedrijfswagens en reparatie en onderhoud van zwaar materieel. Onlangs nog opende Dubbeldam Groep een nieuwe locatie in Amstelveen, specifiek gericht op herstel van elektrische trucks en bestelwagens.    

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Max-Repair en Fleet Repair fuseren | Automotive Online

Max-Repair en Fleet Repair fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Raymond Dubbeldam, directeur Fleet Repair,"Door bundeling van kennis ontstaat een bredere basis voor hoogwaardig herstel," (Foto: Marie-Susanne Assié-Poot)

Max-Repair en Fleet Repair gaan fuseren, zo melden beide bedrijven vandaag. De nieuwe combinatie gaat door onder de naam Fleet Repair, aangestuurd door Armand van Haasteren.

“Dankzij de schaalvergroting kunnen we transportbedrijven beter van dienst zijn en efficiënter samenwerken met leasemaatschappijen en verzekeraars”, aldus Paul Haverkamp, directeur van Max-Repair, die de opdracht had om de organisatie gereed te maken voor de toekomst. Haverkamp blijft tot eind dit jaar betrokken en gaat daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging .

Door de fusie ontstaat het grootste landelijk dekkend netwerk in ons land met expertise op het gebied van schade aan trucks, bestelwagens, trailers en landbouwvoertuigen, aldus het persbericht. De nieuwe combinatie telt in totaal 40 vestigingen, 16 van Fleet Repair en 24 van Max-Repair.

“Door het bundelen van onze gezamenlijke kennis en expertise ontstaat er een nog bredere basis voor hoogwaardig schadeherstel aan technologisch steeds complexere bedrijfsvoertuigen”, aldus Raymond Dubbeldam, directeur van Fleet Repair. Dubbeldam is actief op tal van terreinen met zijn bedrijf: van schadeherstel tot carrosserie, het op maat maken van bedrijfswagens en reparatie en onderhoud van zwaar materieel. Onlangs nog opende Dubbeldam Groep een nieuwe locatie in Amstelveen, specifiek gericht op herstel van elektrische trucks en bestelwagens.    

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.