ASN Bodegraven maakt doorstart met Fokkema

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
De activiteiten van ASN Bodegraven gaan over naar Sjoerd Fokkema. (Foto: Van Beynum)

De ASN-vestiging in Bodegraven maakt een doorstart. De vestiging ging vorige maand failliet en was volledig eigendom van ASN Groep. Alle activiteiten worden overgenomen door Sjoerd Fokkema, die ook eigenaar is van drie andere ASN-vestigingen, namelijk in Breukelen, Utrecht en Amsterdam Zuid-Oost. Dat bevestigen ASN-directeur Peter Hubregtse en curator mr. Madhavi Nagessersing van Berntsen Mulder Advocaten aan Automotive.

In het kader van de doorstart zijn de inventaris, de voorraad en de goodwill verkocht. Vijf van de acht werknemers van Bodegraven hebben een dienstverband aangeboden gekregen.Lees hier meer over het faillissement vorige maand van ASN Bodegraven.

Vorige maand vroeg ASN Groep het faillissement aan voor de vestiging in Bodegraven, die de groep vorig jaar had overgenomen van Van Beynum.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

ASN Bodegraven maakt doorstart met Fokkema | Automotive Online

ASN Bodegraven maakt doorstart met Fokkema

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
De activiteiten van ASN Bodegraven gaan over naar Sjoerd Fokkema. (Foto: Van Beynum)

De ASN-vestiging in Bodegraven maakt een doorstart. De vestiging ging vorige maand failliet en was volledig eigendom van ASN Groep. Alle activiteiten worden overgenomen door Sjoerd Fokkema, die ook eigenaar is van drie andere ASN-vestigingen, namelijk in Breukelen, Utrecht en Amsterdam Zuid-Oost. Dat bevestigen ASN-directeur Peter Hubregtse en curator mr. Madhavi Nagessersing van Berntsen Mulder Advocaten aan Automotive.

In het kader van de doorstart zijn de inventaris, de voorraad en de goodwill verkocht. Vijf van de acht werknemers van Bodegraven hebben een dienstverband aangeboden gekregen.Lees hier meer over het faillissement vorige maand van ASN Bodegraven.

Vorige maand vroeg ASN Groep het faillissement aan voor de vestiging in Bodegraven, die de groep vorig jaar had overgenomen van Van Beynum.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.