Hans van Mierlo opent derde schadebedrijf

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Hans van Mierlo is al actief in Waalwijk en Udenhout. (Foto: Wik Legdeur)

Halverwege mei opent Hans van Mierlo, dat al autoschadebedrijven heeft in Waalwijk en Udenhout, een vestiging in het Brabantse Oosterhout. De drie vestigingen zijn aangesloten bij schadeketen AAS. In Oosterhout wordt een bestaand pand verbouwd. In eerste instantie komen er vijf mensen te werken, vertelt Wik Legdeur aan Automotive. Hij wordt bedrijfsleider en is mede-eigenaar van de nieuwe vestiging. “We willen op termijn doorgroeien naar 8 à 9 medewerkers.”

Van Mierlo zag kansen in Oosterhout omdat er, na het verdwijnen van Care Oosterhout in 2017, geen nieuw schadebedrijf voor in de plaats is gekomen. 

De nieuwe vestiging van het familiebedrijf onder leiding van Edgar van Mierlo gaat onder meer dagherstel aanbieden. “Bij de verbouwing van het pand die nu plaatsvindt houden we rekening met de toekomst”, benadrukt Legdeur. “Vandaag wordt het gas afgesloten, want we hebben voor verwarming van het pand en de spuitcabine gekozen voor een palletkachel, die gestookt wordt met biomassa.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.