Werknemer Michiel Roskam koopt Van Winkoop Autoschade

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit bevestigt Michiel Roskam aan Automotive.

Van Winkoop Autoschade is in 1967 als autospuiterij opgericht door Gert van Winkoop. Hij heeft het bedrijf in later jaren uitgebreid met verschillende vrachtautoafdelingen. In 2012 heeft Emmelieke van Winkoop de dagelijkse leiding binnen Van Winkoop Autoschade overgenomen. Zij kreeg de opdracht om het bedrijf verkoopklaar te maken, door onder andere het afsluiten van contracten met verzekeraars en dealers. 

Gezond bedrijf

Michiel Roskam begon zes jaar geleden bij het bedrijf en klom op tot schademanager. Nu heeft hij het bedrijf overgenomen. “Ik geloof niet dat je een modern schadebedrijf kunt runnen zonder contracten met de grote verzekeraars”, vertelt Roskam aan Automotive. “Ik neem een gezond bedrijf over en we gaan met frisse moed verder.” De veertien medewerkers blijven gewoon in dienst.

De resterende drie bedrijven binnen de Van Winkoop Groep zijn specifiek gericht op schade- en spuitwerkzaamheden aan trucks.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Werknemer Michiel Roskam koopt Van Winkoop Autoschade | Automotive Online

Werknemer Michiel Roskam koopt Van Winkoop Autoschade

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit bevestigt Michiel Roskam aan Automotive.

Van Winkoop Autoschade is in 1967 als autospuiterij opgericht door Gert van Winkoop. Hij heeft het bedrijf in later jaren uitgebreid met verschillende vrachtautoafdelingen. In 2012 heeft Emmelieke van Winkoop de dagelijkse leiding binnen Van Winkoop Autoschade overgenomen. Zij kreeg de opdracht om het bedrijf verkoopklaar te maken, door onder andere het afsluiten van contracten met verzekeraars en dealers. 

Gezond bedrijf

Michiel Roskam begon zes jaar geleden bij het bedrijf en klom op tot schademanager. Nu heeft hij het bedrijf overgenomen. “Ik geloof niet dat je een modern schadebedrijf kunt runnen zonder contracten met de grote verzekeraars”, vertelt Roskam aan Automotive. “Ik neem een gezond bedrijf over en we gaan met frisse moed verder.” De veertien medewerkers blijven gewoon in dienst.

De resterende drie bedrijven binnen de Van Winkoop Groep zijn specifiek gericht op schade- en spuitwerkzaamheden aan trucks.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.