Autoglaz krijgt er vijf leden bij

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Autoglaz Haaglanden, Delfland & Lansingherland, Rotterdam, Drechtsteden & Alblasserwaard en Apeldoorn zijn onlangs toegetreden tot de ruitherstelformule. Men verwacht halverwege dit jaar het Pro Partnernetwerk volledig te hebben ingevuld. Dit netwerk kan nog wel worden uitgebreid met servicelocaties, waar consumenten met hun ruitschade terecht kunnen. Deze worden dan door een van de Propartners hersteld. Er zijn inmiddels meer dan 10 servicepunten actief.

De groei komt mede door de strategische samenwerking die Autoglaz vorig jaar sloot met Vakgarage. “Daar waar Vakgarage exclusief het netwerk van servicelocaties van Autoglaz mag invullen, zijn er ook Vakgaragisten die al ruimschoots actief waren in volledig autoruitherstel. Zij zijn nu toegevoegd aan het netwerk als Pro Partner. Met deze spin off, zijn we natuurlijk ongelooflijk blij”, aldus Autoglaz-ondernemer Diderik van Westreenen, lid van het Coöperatiebestuur van de franchiseformule. “Het zorgt voor een versnelling van de invulling van onze ambities, een professionaliseringslag en een compleet nieuwe dynamiek in de gehele club, die uiteindelijk ten goede komt in de dienstverlening aan onze klanten.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.