Bourguignon en Van den Brug pakken Care-vestigingen in Friesland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Care-vestiging in Leeuwarden.

De overnames vloeien voort uit het faillissement van Care, dat eerder vandaag bekend werd gemaakt. Schadenet heeft de activiteiten van Care Schadeservice overgenomen, waarbij de boedel wordt verdeeld onder enkele franchisenemers. Een deel van de vestigingen kent naast Care echter ook andere aandeelhouders. Zowel de vestiging van Bourguignon als die van Van den Brug worden lid van Schadenet.

Bourguignon koopt ook Stokvis

Bourguignon neemt naast de Care-vestiging ook Stokvis Autoschade in Leeuwarden over, dat al lid van Schadenet was. De bedrijven worden samengevoegd tot één vestiging in Leeuwarden, dat verder gaat onder de naam Bourguignon Schadeherstel. “Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet-vestiging in Leeuwarden”, zegt Ramon Bourguignon. De twee bedrijven worden samengevoegd in de Care-vestiging. Het personeel van Stokvis verhuist mee.

Het is nog niet bekend hoeveel vestigingen er onder de vlag van Schadenet zullen doorstarten. “De gestuurde schadestroom afkomstig van verzekeraars en leasemaatschappijen loopt gewoon door. Het enige dat verandert is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet”, aldus Bourguignon.

Volg de Care-perikelen op de voet via ons dossier Care Schadeservice.

Bourguignon en Van den Brug pakken Care-vestigingen in Friesland | Automotive Online

Bourguignon en Van den Brug pakken Care-vestigingen in Friesland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Care-vestiging in Leeuwarden.

De overnames vloeien voort uit het faillissement van Care, dat eerder vandaag bekend werd gemaakt. Schadenet heeft de activiteiten van Care Schadeservice overgenomen, waarbij de boedel wordt verdeeld onder enkele franchisenemers. Een deel van de vestigingen kent naast Care echter ook andere aandeelhouders. Zowel de vestiging van Bourguignon als die van Van den Brug worden lid van Schadenet.

Bourguignon koopt ook Stokvis

Bourguignon neemt naast de Care-vestiging ook Stokvis Autoschade in Leeuwarden over, dat al lid van Schadenet was. De bedrijven worden samengevoegd tot één vestiging in Leeuwarden, dat verder gaat onder de naam Bourguignon Schadeherstel. “Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet-vestiging in Leeuwarden”, zegt Ramon Bourguignon. De twee bedrijven worden samengevoegd in de Care-vestiging. Het personeel van Stokvis verhuist mee.

Het is nog niet bekend hoeveel vestigingen er onder de vlag van Schadenet zullen doorstarten. “De gestuurde schadestroom afkomstig van verzekeraars en leasemaatschappijen loopt gewoon door. Het enige dat verandert is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet”, aldus Bourguignon.

Volg de Care-perikelen op de voet via ons dossier Care Schadeservice.