Bangroep vindt aansluiting bij AAS

Redactie Redactie
• Laatste update:

Klanten met schade kunnen hun auto ook bij een van de vier Volvo Bangarage-dealervestigingen inleveren. “Wij regelen het vervoer naar Amstelveen en brengen de auto weer terug als de schade is hersteld”, zegt Theo Mulder, algemeen directeur van de Bangroep. 

Met de toevoeging van Bangroep kan AAS zijn netwerk in de regio Groot Amsterdam versterken. “Het potentieel in Amsterdam is zo groot dat we kijken naar mogelijkheden om nog dichterbij onze klanten te komen, zonder daarvoor nieuwe schadebedrijven te openen”, zegt AAS-directeur Nicole Spenkelink. 

Schadeherstelketen AAS heeft de laatste tijd veel nieuwe leden kunnen aansluiten. Zo werd vorige week nog bekend dat Wellcoll AAS-lid is geworden. AAS heeft inmiddels zo`n zeventig schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bangroep vindt aansluiting bij AAS | Automotive Online

Bangroep vindt aansluiting bij AAS

Redactie Redactie
• Laatste update:

Klanten met schade kunnen hun auto ook bij een van de vier Volvo Bangarage-dealervestigingen inleveren. “Wij regelen het vervoer naar Amstelveen en brengen de auto weer terug als de schade is hersteld”, zegt Theo Mulder, algemeen directeur van de Bangroep. 

Met de toevoeging van Bangroep kan AAS zijn netwerk in de regio Groot Amsterdam versterken. “Het potentieel in Amsterdam is zo groot dat we kijken naar mogelijkheden om nog dichterbij onze klanten te komen, zonder daarvoor nieuwe schadebedrijven te openen”, zegt AAS-directeur Nicole Spenkelink. 

Schadeherstelketen AAS heeft de laatste tijd veel nieuwe leden kunnen aansluiten. Zo werd vorige week nog bekend dat Wellcoll AAS-lid is geworden. AAS heeft inmiddels zo`n zeventig schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.