VOC trekt in bij Innovam

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben in de afgelopen jaren door de moeilijkere markt het aantal personeelsleden teruggebracht, en daardoor is onze huidige huisvesting te groot”, aldus directeur Frank Vos van VOC. “We zochten naar een nieuwe plek, en kwamen na een afweging van meerdere opties bij Innovam uit. Daar is ruimte en we verwachten dat we op deze manier ook wat meer zullen samenwerken. Bijvoorbeeld op het gebied van het vergaren van technische informatie over auto’s.”

Innovam ziet uit naar de komst van VOC, zegt directielid Herme Bruin. “De grenzen tussen schadeherstel- en autobedrijven vervagen. Dan is het logisch dat de opleidingsinstituten elkaar ook meer opzoeken. Het helpt als je in hetzelfde pand bent gehuisvest en de medewerkers van beide organisaties elkaar ook letterlijk makkelijk kunnen vinden.”

VOC slankte in de afgelopen jaren af met 15 fte; er werken nu 22 mensen op het hoofdkantoor.

Foto: Google maps.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

VOC trekt in bij Innovam | Automotive Online

VOC trekt in bij Innovam

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben in de afgelopen jaren door de moeilijkere markt het aantal personeelsleden teruggebracht, en daardoor is onze huidige huisvesting te groot”, aldus directeur Frank Vos van VOC. “We zochten naar een nieuwe plek, en kwamen na een afweging van meerdere opties bij Innovam uit. Daar is ruimte en we verwachten dat we op deze manier ook wat meer zullen samenwerken. Bijvoorbeeld op het gebied van het vergaren van technische informatie over auto’s.”

Innovam ziet uit naar de komst van VOC, zegt directielid Herme Bruin. “De grenzen tussen schadeherstel- en autobedrijven vervagen. Dan is het logisch dat de opleidingsinstituten elkaar ook meer opzoeken. Het helpt als je in hetzelfde pand bent gehuisvest en de medewerkers van beide organisaties elkaar ook letterlijk makkelijk kunnen vinden.”

VOC slankte in de afgelopen jaren af met 15 fte; er werken nu 22 mensen op het hoofdkantoor.

Foto: Google maps.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.