Glasgarage gaat duurzaam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Glasgarage onderzoekt momenteel de mogelijkheden om het certificaat bij alle vestigingen aan de muur te krijgen. “Een tijdpad is hiervoor nog niet uitgezet, maar omdat opdrachtgevers het graag willen, gaat het ontgetwijfeld gebeuren”, zegt Leo Smid, commercieel directeur van Glasgarage.

Om het certificaat te behalen, is het vooral van belang om gericht in te kopen, zegt Smid. Volgens hem moeten vooral materialen en gereedschappen duurzaam zijn: bijvoorbeeld weinig energie verbruiken of weinig chemicaliën bevatten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.