Care wekelijks bij RTL7 in Helden van de Weg

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Martijn

    Afl. van zaterdag 05/11/”11: Care schadeservice zou zich moete schamen voor het spuitwerk aan die Alfa Romeo. Wat een gigantisch kleurverschil zat er aan de zijkant. Ik ben blij dat het mijn auto niet is…!

Care wekelijks bij RTL7 in Helden van de Weg | Automotive Online

Care wekelijks bij RTL7 in Helden van de Weg

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Martijn

    Afl. van zaterdag 05/11/”11: Care schadeservice zou zich moete schamen voor het spuitwerk aan die Alfa Romeo. Wat een gigantisch kleurverschil zat er aan de zijkant. Ik ben blij dat het mijn auto niet is…!