Achmea kiest voor samenwerking met schadeketens

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ds

    Hoezo cartel vorming

  • Danté

    Dat is nou echt iets waar ze bij Achmea trots op kunnen zijn!
    Op deze manier draaien ze de kleinere schadebedrijven ide het op dit ogemblik toch al niet makkelijk hebben definitief de nek om!!!!!
    Achmea krijgt nu zoveel macht bij de grote vier die overblijven dat ze deze 4 systematisch uit kunnen knijpen. Deze 4 zeggen toch geen nee tegen de voorwaarden die nog gesteld gaan worden, je praat immers over miljoenen omzet op keten-niveau… Wie kan daar nou NEE tegen zeggen!